Utstyr: Lanserer nye løpevogner
3072 Views

Utstyr: Lanserer nye løpevogner

April 20, 2021
Skrevet av:

Kristin Roset

Cybex lanserer to sportsbarnevogner – en klassisk sportsvogn spesialtilpasset løperen, og en variant som faktisk er den første av sitt slag i Norge: en løpevogn du kan trekke bak deg.

Det tyske selskapet Cybex kommer nå med en helt ny kategori med sportsprodukter, Cybex Sport. Den består foreløpig av to nye barnevogner og er utviklet av Martin Pos, tidligere idrettsutøver og grunnlegger av Cybex. Den nye kategorien skal appellere til alt fra trendsettende foreldre og profesjonelle idrettsutøvere til helse- og treningsentusiaster.

Den ene barnevognen i den nye kategorien heter Zeno og er den første av sitt slag i Norge. Den kan nemlig trekkes bak deg, uten at du bruker hendene. På den måten kan du både sykle, løpe og gå på ski mens du har med deg barnet ditt.

Den andre barnevognen heter Avi og er en lettvekt-barnevogn for de som liker å løpe. Den har lav vekt, god presisjon og høy ytelse. Avi er spesial-designet for å fungere utmerket på løpetur, uavhengig av terreng.

Både Zeno og Avi har det karakteristiske Cybex-designet, som blant annet har fått oppmerksomhet fra den prestisjetunge design-prisen Red Dot Award.

– Som et team bestående av tidligere idrettsutøvere og foreldre var vi veldig glade for å kunne utvikle en serie med produkter som inspirerer aktive foreldre til å være frie til å gjøre de sportslige aktivitetene sine, som resulterer i sunnere og lykkeligere liv for hele familien, sier Pos, og legger til.

– Personlig er denne kolleksjonen noe jeg har stor lidenskap for og er stolt av å lansere. Stilene vi debuterer med i sportskolleksjonen nå er bare begynnelsen av en ekspansiv kategori for oss, og det vil komme mye mer.

 

 

Trille barnevogn uten å bruke hendene

Cybex Zeno er en såkalt “4-i-1” multisport-barnevogn. Det betyr at den har en multisport-adapter som gir en rask og sikker overgang fra ordinære hjul, til ski og til både sykkelfeste og løpefunksjon. Her trengs ingen ekstra verktøy.

Zeno har også en «hands-free»-modus der du trekker den bak deg med et justerbart midje-belte uten å bruke hendene. Det gjør det enkelt å bevege seg og lar overkroppen røre seg fritt for en naturlig løpestil. I tillegg sitter barnet ditt godt og sikkert i vognen med et polstret sportssete for en komfortabel og sikker sittestilling.

Zeno har også en «Push»-modus, der du triller barnevognen slik som andre barnevogner. Vognen passer perfekt for barn fra seks måneder og helt opp til fire-årsalderen, dermed er dette en god investering der du kan bruke vognen i mange år. Ønsker man løpe med vognen skal barnet ha blitt ni måneder gammel.

Produktene er tilgjengelig online og hos Barnas Hus fra mai 2021. Avi har priser fra 6248 kr, og Zeno har priser fra 9098 kr.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy