Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet

Årets siste utgave av SKIsport

Mens vi holder på med den første utgaven av SKIsport 2017 er nå årets siste utgave i salg i butikken. Her kan du blant annet lese om hvordan du finner formen til sesongens mål, og hvor viktig det er å restituere. Videre er magasinet spekket av reportasjer, treningsstoff, du møter Jarl Magnus Riiber i Skiportrettet og ikke minst finner du mer informasjon om SKIsports Sommerskiskole 2017 ( les også lederen lenger nede). SKIsport 07.16 Foto: Geir Olsen ET SOMMERSKISKOLE EVENTYR Jenta var snart 13 år, og hadde nettopp løpt inn til seier på hennes første store løpskonkurranse utenfor hjemfylket. Det var likevel ikke tid til å glede seg for mye. Hennes far ventet i bilen. De var allerede sent ute. Bilturen fra Lillehammer til neste stoppested var fylt av adrenalin og spenning. Hva var det som ventet henne?  Kjente hun noen der? Ville hun lengte hjem? Det siste kjentes verst da hun visste at faren ikke kom til å kjøre seks timer tilbake dagen etter. Han skulle komme om seks dager, når alt var over. Det var stille utenfor hotellet. Ja, faktisk var det like stille innenfor hoveddøren også. Men bagger, rulleskiposer og skistaver vitnet om langt mer enn stillhet. Her var det liv et sted. Hun måtte bare finne ut hvor. –De spiser middag i matsalen, og det er nok en ledig plass til deg et sted. Jenta så på faren, og ble plutselig fryktelig nervøs. Det ble ikke stort bedre da hun åpnet døren og så rett inni øynene til over 100 ukjente jevnaldrede. Hjertet slo nesten hardere enn på slutten av 800 meteren tidligere på dagen. Hvordan i all verden skulle hun klare å si farvel til far og bevege seg inn i dette vepsebolet.
 Etter noen tårer og overtalelse fra faren om at hun ville angre dersom hun ble med hjem tok hun skrittet inn i matsalen og fant plassen sin. Nå var det ingen vei tilbake. En uke på Sommerskiskolen lå foran henne - langt hjemmefra. Å være borte fra sitt eget hjem og familie en hel uke for aller første gang kan kjennes brutalt de første timene. Alt er ukjent, du aner ikke hvem du skal dele rom med, hvem du skal trene med, hva som skjer mellom øktene, og du vet ikke hvordan hjemlengselen vil utarte seg utover uka. I hvert fall var det slik for meg den gangen far kjørte meg på Sommerskiskolen. Jeg løpte etter han, og gråt. Det eneste som stod i hodet på meg de første minuttene var HJEM. Heldigvis valgte jeg å bli, og for en opplevelse jeg fikk. Trening med likesinnede, møter med de store skistjernene, gøyale påfunn med romvenninnene, diskotek på kveldene, småforelskelser, konkurranser og god mat. SKIsports Sommerskiskole sitter spikret fremdeles, - 24 år etter! Til sommeren er det SKIsports Sommerskiskole atter en gang,  i samme utgave men på et nytt sted. Sjusjøen og Rustadstuen Fjellstue venter på alle dere spente skiungdommer. Her skal vi gå fjellturer, rulleski, løpe, delta i konkurranser, spise nydelig mat og dere skal få møte et godt trenerteam og besøk av flere av våre landslagsstjerner. Vi gleder oss vanvittig til å treffe dere, og håper de to ukene blir fylt til randen. Hilsen Kristin Roset Redaktør SKIsport  

Pakkeliste for Sommerskiskolen

Hva bør/må du ha med deg på Sommerskiskolen på Dalseter? (mer…)

Busstransport til Sommerskiskolen

SKIsport setter opp egne busser til Sommerskiskolen på Dalseter begge uker. Bussene har påstigning underveis.  (mer…)

Slik betaler du for Sommerskiskolen

Betalingen til SKIsports Sommerskiskole gjennomføres i år elektronisk via skisport.no. Se detaljert beskrivelse til hvordan du gjennomfører betalingen. (mer…)

Påmelding til SKIsports Sommerskiskole 2016

Påmeldingen til SKIsports Sommerskiskole 2016 har åpnet. Les hele saken for å komme til påmeldingslinken. (mer…)

Slik melder du deg på Sommerskiskolen 2016

Påmeldingen til SKIsports Sommerskiskole 2016 har åpnet. Her kan du lese alt du trenger å vite om påmeldingen. (mer…)

Velkommen til SKIsports Sommerskiskole 2017

Velkommen til  SKIsport Sommerskiskole 2017 på Sjusjøen. Vi vil fra 2017 arrangere sommerskiskolen på Sjusjøen – Norges beste langrennsdestinasjon SKIsport Sommerskiskole arrangers for 32 gang. Innlosjering vil være på Rustad Hotell & Fjellstue, som er et sted med miljø og sjel. Rustad er kjent for god mat og moderne standard. http://www.rustadhotel.no Hva består sommerskiskole-uka av? Du får instruksjon og trening I blant annet rulleski, imitasjon, styrke, intervall og hurtighet. Alternativ trening i kajakk, på sykkel og med ball. Fine løpeturer, fjelltur og naturopplevelser med alt hva Sjusjøen og omegn har å by på. Gruppe- og individuelle konkurranser med fine premier. Hyggelig og sosialt samvær med trenere og andre ungdommer. Du vil også bli kjent med populære og trivelige trenere med sunne idealer som har god trenerbakgrunn, er tidligere mestere og kanskje noen av dem også blir VM- eller OL-vinner en dag.   Blant mange av våre tidligere trenere og deltagere finner vi Morten Aa Djupvig, Ulf Morten Aune, Fredrik Aukland, Erik Røste, Bente Skari, Thomas Alsgaard, Hild G. Pedersen, Vegard Ulvang, Bjørn Dæhli, Anders Aukland, Marit Bjørgen, Vibeke Skofterud, Petter Northug. Astrid Jackobsen, Ingvild Flugstad Østberg og Pål Golberg m.fl. Velkommen til SKIsport Sommerskiskole i rolige og idylliske omgivelser på Sjusjøen! Påmelding åpner 31 oktober kl 09:00 på www.skisport.no Følg SKIsport Sommerskiskolen på Facebook og bli bedre kjent med våre trenere I løpet av vinteren og våren. Felles informasjon for alle uker:
  • Betaling:Halvparten av kursavgiften betales innen 01.02.2017. Link til online betaling sendes til påmeldte deltagere. Søsken moderasjon på kr 300,- for søsken nr 2 trekkes fra på første delbetaling.
  • Annen del betales innen 01.05.2017. Da sendes det også ut informasjon om busspåmeldingen og giro for betaling av denne for dem som ønsker å benytte transporttilbudet.
  • Forsikring:På Sommerskiskolen må deltagerne ha NSFs / NSSFs lisens.
  • Avbestillingsgebyr:Ved avmelding etter første innbetaling er det et depositum på kr 500,- som ikke refunderes. Ved forfall/avmelding mellom 01.05.2017 og 01.06.2017 refunderes halvparten av den totale kursavgiften om den er innbetalt. (kr. 2.350,-. Kursavgiften er kr. 4.700,-). Dersom man melder frafall etter 01.06.2017 vil deltageravgiften ikke bli refundert, men man kan overdra plassen til en annen. Dette gjelder også ved legeerklæring. Reiseforsikring vil da normalt dekke deltageravgiften.

Vil du være trener på SKIsports Sommerskiskole?

Norges eldste og beste sommerskiskole søker dyktige trenere til sommerens store begivenhet. Kanskje har du en trener i deg, eller er på jakt etter en passende sommerjobb? (mer…)
ABONNER på magasinet
annonse